Bestaande bouw

Oude panden zijn vaak mooi, maar niet altijd even duurzaam. Met de juiste investering en oplossingen, worden oude panden weer helemaal van nu.

Renovatie & innovatie

Door de jaren heen veranderen de eisen  van bouwprojecten . Daardoor is het mogelijk dat de bestaande bouw niet langer voldoet aan de eisen. In dit geval kan renovatie of aanpassing van bestaande bouw interessant zijn. Elkor verduurzaamt bestaande bouwprojecten met energiebesparende verlichting, zonnepanelen en domotica zodat de gebouwen in kwestie weer aan de duurzame standaard van vandaag voldoen. Vraagt u zich af of uw pand nog wel aan de laatste standaard voldoet? Elkor adviseert hier graag over.

  • Voldoet aan alle certificeringen
  • De nieuwste technologische ontwikkelingen
  • Duurzaamheid met oog op de toekomst
  • Van kleine tot grote projecten
  • Voor zakelijk en particulier
Neem contact op

Veelgestelde vragen

Er zijn meerdere duurzaamheidssubsidies waar bedrijven voor in aanmerking kunnen komen. Of een bedrijf in aanmerking komt hangt af van een aantal factoren. Zodra we met onze klanten in gesprek gaan kijken onze specialisten of er sprake is van een mogelijke subsidie. Dan weet u gelijk waar u staat.

Dit verschilt per situatie, maar gemiddeld ligt de tijd tussen de 6 en 8 jaar. Samen met de specialisten van Solar Energy maken we een realistische berekening op uw situatie. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Onze oplossingen

Uitgevoerde projecten

Wij helpen u graag. Dat is
de kracht van samen!