Duurzaamheid & regelgeving

Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn veelbesproken termen. Ook u kunt hier baat bij hebben. Maar hoe zit het eigenlijk met de regelgeving?

Regelgeving

Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen is gaandeweg een steeds grotere prioriteit geworden, ook voor de overheid. Dit leidt ertoe dat we met een steeds groter aantal wetten en regels maken. Elkor neemt deze regels in acht en heeft duurzaamheid hoog in het vaandel. Er is geen verplichting tot duurzaam ondernemen, toch hebben bedrijven recht op bepaalde subsidies als ze dit wel doen.  Het is zelfs zo dat bedrijven die met de overheid samen willen werken CO2 neutraal moeten zijn. Elkor werkt mee aan deze duurzame doelen, of het nu gaat om bedrijven, particulieren of bouwprojecten.

  • Voldoet aan alle certificeringen
  • De nieuwste technologische ontwikkelingen
  • Duurzaamheid met oog op de toekomst
  • Van kleine tot grote projecten
  • Voor zakelijk en particulier
Neem contact op

Veelgestelde vragen

Er zijn meerdere duurzaamheidssubsidies waar bedrijven voor in aanmerking kunnen komen. Of een bedrijf in aanmerking komt hangt af van een aantal factoren. Zodra we met onze klanten in gesprek gaan kijken onze specialisten of er sprake is van een subsidie. Ook verwijzen we  u naar de juiste instanties.

Dit is per situatie verschillend, maar gemiddeld ligt de tijd tussen de 6 en 8 jaar. Samen met de specialisten van Solar Energy kunnen we een realistische berekening maken op uw situatie. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Onze oplossingen

Uitgevoerde projecten

Wij helpen u graag. Dat is
de kracht van samen!