Zakelijk

Ook u kunt maatschappelijk verantwoord ondernemen binnen uw onderneming. Elkor biedt diverse groene oplossingen om u hierbij te ondersteunen.

Duurzaamheid voor ondernemers

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een veelbesproken term binnen het ondernemerschap, wellicht vraagt u zich af of het wel aan u is besteed. Werken naar een groene toekomst kan veel voordelen hebben, voor u en voor uw onderneming. Elkor helpt u met het stellen van realistische doelen als het gaat om de verduurzaming van uw organisatie. Overweeg eens de installatie van zonnepanelen of warmtepompen die een stuk efficiënter zijn dan reguliere verwarmingselementen. Dit kan van gunstige invloed zijn op uw energierekening en misschien komt u ook in aanmerking voor een van de groene subsidies die de overheid aanbiedt.

  • Voldoet aan alle certificeringen
  • De nieuwste technologische ontwikkelingen
  • Duurzaamheid met oog op de toekomst
  • Van kleine tot grote projecten
  • Voor zakelijk en particulier
Neem contact op

Veelgestelde vragen

Er zijn meerdere duurzaamheidssubsidies waar bedrijven voor in aanmerking kunnen komen.  Of een bedrijf in aanmerking komt hangt af van een aantal factoren. Zodra we met onze klanten in gesprek gaan kijken onze specialisten of er sprake is van een mogelijke subsidie. Dan weet u gelijk waar u staat.

Dit is per situatie verschillend, maar gemiddeld ligt de tijd tussen de 6 en 8 jaar. Samen met de specialisten van Solar Energy kunnen we een realistische berekening maken op uw situatie. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Onze oplossingen

Uitgevoerde projecten

Wij helpen u graag. Dat is
de kracht van samen!