Duurzame nieuwbouw

Duurzaamheid is de nieuwe standaard als we het hebben over nieuwbouwprojecten. Elkor houdt dit betaalbaar voor haar klanten en werkt mee aan een groene toekomst.

Maatschappelijk verantwoorde nieuwbouw

Elkor Groep pakt nieuwbouwprojecten standaard aan met oog voor duurzaamheid. Dit kan op het gebied van energie opwekken, verwarming van panden of verlichting. Ledverlichting is bijvoorbeeld de nieuwe standaard in energiebesparende verlichting. Of het nu gaat om enkele woningen of grote appartementencomplexen, Elkor bezit de kennis en het personeel om nieuwbouwprojecten uit te rusten met het nieuwste technologische vernuft. Van all-electric woningen tot warmtepompen en gasloos wonen. Elkor innoveert met oog op de toekomst.

  • Voldoet aan alle certificeringen
  • De nieuwste technologische ontwikkelingen
  • Duurzaamheid met oog op de toekomst
  • Van kleine tot grote projecten
  • Voor zakelijk en particulier
Neem contact op

Veelgestelde vragen

Er zijn meerdere duurzaamheidssubsidies waar bedrijven voor in aanmerking kunnen komen. Of een bedrijf in aanmerking komt hangt af van een aantal factoren. Zodra we met onze klanten in gesprek gaan kijken onze specialisten of er sprake is van een mogelijke subsidie. Dan weet u gelijk waar u staat.

Dit is per situatie verschillend, maar gemiddeld ligt de tijd tussen de 6 en 8 jaar. Samen met de specialisten van Solar Energy kunnen we een realistische berekening maken op uw situatie. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Onze oplossingen

Uitgevoerde projecten

Wij helpen u graag. Dat is
de kracht van samen!